Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aloeland Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Crema hidratanta aloe vera 250 ml
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Formulat cu o textură suava şi cremoasa, dand pielii o hidratare optima. Bogata in aloe vera, colagen si elastina, componente cheie ale pielii care fac ca aceasta sa ramana ferma si elastica.

Îmbogăţita cu extract din seminte de macese, vitamina E şi ginkgo biloba pentru a oferi o acţiune antioxidanta şi hrănitoare, în timp ce Ginkgo este un aliat excelent impotriva imbatranirii pielii.

INGREDIENTE ACTIVE:

COLAGEN: Substanţa activă care face parte din compoziţia naturală a stratului carnos, scăderea acestuia duce la pierderea elasticităţii şi apariţia ulterioară a ridurilor.
ELASTINA: Este, de asemenea, un alt ingredient activ natural,care face parte din stratul carnos reducerea acesteia este urmată de o pierdere succesiva de elasticitate.

GINKO BILOBA: Îmbunătăţeşte microcirculaţia de la nivelul pielii, îmbunătăţind astfel tenul şi oxigenarea acestuia avand efect de o mai mare luminozitate.

VITAMINA E: Puternic antioxidant, capteaza radicalii liberi care se produc in piele, acestia fiind responsabili de lipsa de oxigenare si imbatranire prematura.

ULEI DE MACESE:Are proprietati de regenerare asupra pielii, utilizat în produsele cosmetice,pentru a reduce liniile de expresie, riduri, imbatranire prematura, şi de depigmentare a pielii hiperpigmentate.

Excelent aliat impotriva imbatranirii.
ALOE VERA: cunoscut pentru proprietăţile sale minunate, cum ar fi hidratante, emoliente, calmante si racoritoare.
PROPYLENE: Acţiune de umezeala a pielii, îmbunătăţind astfel hidratarea
GLICERINA: Prezinta proprietăţi emoliente si hidratante, menţinând în acelaşi timp hidratarea pielii.
Din Gura in Gura